Алуминиеви профилни системи ALTEST

Фирма Алтест стартира първоначално с търговия на алуминиеви и ПВЦ профили, като е основен представител на доста известни, по онова време компании.

След като придобива повече опит в областта на алуминиевата екструзия, а и водена от желанието за развитие и усъвършенстване, фирмата предприема разработването на свои собствени алуминиеви системи, вече известни под продуктовото име “ALTEST”.

Първоначално фирмата разработва две системи – „Пони” /студена серия или серия с непрекъснат термо мост/ и „Ескимос” /серия с прекъснат термо мост/.

Тези две системи се приемат много добре на пазара и тяхното развитие и обогатяване продължава и до днес. При необходимост се правят частични изменения за подобряване качеството на предлаганите профили от тези системи, както се добавят и напълно нови профили, които да отговарят на клиентските нужди.  

С течение на времето фирмата започна да предлага на пазара системи за плъзгане, за офис обзавеждане, парапети, фасадни решения, като всички тези системи се предлагат боядисани в различни цветове, съобразени с нуждата на клиента.

Новини

 • 01 юли 2011

  Оптимизация на профили от студената ни серия

  Конструкторския отдел на фирмата направи оптимизация на следните профили от студената ни система, с цел постигане на по-добри резултати: А375 0005, А 375 0170, А 375 0225S. След успешно тестване, тези профили вече са факт и могат да бъдат поръчвани.


 • 01 юни 2011

  Термо профили с ПВЦ обков

  Фирмата прави разработки и тестове за напасване на ПВЦ обкова към термо профилите от нашата серия. Идеята е проста, а именно, клиентите да използват един и същ вид обков както за ПВЦ профили, така и за алуминиеви. Предимствата са много…


 • 01 май 2011

  Модернизиране на оборудването за боядисване

  Инсталацията за боядисване на профили беше успешно модернизирана и може да се похвалим с увеличен производствен капацитет на съоръжението. Както ние, така и нашите клиенти сме изключително доволни от постигнатото, защото точно преди сезона, успяхме да постигнем тези резултати и…


Нашите най-нови продукти

 • Система Shutters

  Система Shutters

  Altest разработи нова система алуминиеви кепенци. Системите кепенци на  Алтест са произведени на базата на профилна система 375 която гарантира висока надеждност, перфектна функционалност, допълнителна сигурност и предлага голямо разнообразие…

  още за продукта
 • 375 0225s

  375 0225s

  още за продукта

Галерия